Terug

HDPE vijvers op maat

HDPE vijver op maat kopen? U kunt door ons uw kunststof HDPE vijver laten aanleggen.
Voor prijzen nodigen wij u graag uit in de showroom om uw wensen te bespreken.

Filters

HDPE vijvers op maat

HDPE vijver

HDPE vijver op maat kopen? Wij leveren en installeren al 10 jaar kant en klare HDPE kunststof vijvers in elke gewenste vorm. Deze vijvers zijn vervaardigd uit 10mm HDPE en kunnen worden voorzien van diverse verstevigingsribben, zodat de HDPE vijver desgewenst vrij (bovengronds) kan worden opgesteld!

Deze kant en klare HDPE vijvers kunnen worden voorzien van bodemdrains en terugvoeren. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor winterdoorvoeren, skimmers, watervallen, plantenfilters etc.

Wij maken gebruik van de beste materialen

Onze HDPE vijverbak wordt voorzien van bodemdrains van VOLLEDIG 10MM HDPE materiaal, dus geen standaard bodemdrain die aan de onderzijde is vast gekit oid zoals vaak wordt gedaan. Desgewenst kunnen wij de bodemdrain voorzien van professionele beluchting, de airdome:

Tevens wordt de buis van de drain van 15mm dik HDPE buis (110mm drsnd) tot aan de bovenzijde geleverd. Degelijke kwaliteit dus geen pvc buis.

Garantie

Er wordt een fabrieksgarantie van 10 jaar op de lassen gegeven en 20 jaar op het materiaal. Onze vijverbouwers welke de prefab HDPE kunststof vijvers produceren lassen allen volgens de zeer strenge DVS richtlijnen. Dit is een van de hoogste normen in kunststof lassen. Hierdoor weet u dat de vijver zeer goed gelast is. Iedere vijver wordt ook nog eens getest op waterdichtheid d.m.v. een hoogfrequent vonkentester wat ieder minuscuul gaatje zichtbaar maakt.

Tevens leveren wij diverse kant en klare filterputten van HDPE kunststof.

HDPE vijver prijzen en offerte

Benieuwd naar de prijzen van een HDPE bak? Wij willen u graag een offerte op maat doen toekomen. Zoals in het bovenstaande kunt zien zijn er vele mogelijkheden in constructie en duurzaamheid. Dit kan grote invloed hebben op de prijs van uw kant en klare HDPE-vijver. Derhalve werken wij uw plannen graag verder uit bij ons in de showroom of bij u aan huis. Hiermee kunnen wij u een op maat gemaakte offerte doen toekomen die aan al uw wensen voldoet en die in uw budget past.

Voor prijzen nodigen wij u graag uit in de showroom om uw wensen te bespreken.

Voorbeeld HDPE vijvers:

HDPE vijver 1

HDPE vijver 2

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »