Terug

Over ons

Koi specialist MA-koi is gevestigd aan de Duurzaamheidstraat 19 te Hattemerbroek. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 25jaar gespecialiseerd is in het aanleggen van verschillende vijvers en het leveren van japanse koi.

Ruim 25 jaar geleden is oprichter Richard van Hulst begonnen met de verkoop van koi en het aanleggen van vijvers vanuit zijn toenmalige huis in hattem.

Na enkele jaren is hij uit zijn jasje gegroeid en zijn wij verhuisd naar de Netelhorst 8 te Hattem. Hier hebben wij meer dan 16 jaar de koihobby mogen beleveren en geweldige vijvers mogen bouwen voor diverse klanten.

In 2011 hebben we een eigen pand laten bouwen op onze huidige locatie, Duurzaamheidstraat 19 te Hattemerbroek. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1000m2. Het telt 22 verkoopbakken waar honderden koi wachten totdat ze een ander onderkomen krijgen waar ze zich verder kunnen ontwikkelen.We hebben een eigen CNC freesmachine waar we geheel in eigen beheer onze Trommelfilters bouwen. Door alles zelf te maken, testen en eigen ervaring in de vijverbouw, zijn we tot een concept gekomen dat voldoet aan de maximale kwaliteitseisen! Dat maakt onze trommelfilters niet alleen innovatief, maar ook duurzaam en betrouwbaar!

 

Dus bent u ook opzoek naar een trommelfilter, een mooie vijver of prachtige koi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ma-koi 4,5 / 5 - 54 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »