Terug

Over ons

Koi specialist en koi winkel MA-koi is gevestigd aan de Duurzaamheidstraat 19 te Hattemerbroek. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in het aanleggen van verschillende vijvers en het leveren van Japanse koi.

Vanuit zijn toenmalige huis in Hattem is oprichter Richard van Hulst begonnen met de verkoop van koi en het aanleggen van vijvers. Toen de koihobby nog in de kinderschoenen stond heeft Richard zich gestort op visziekten en professionele vijveraanleg. Met de kennis die hij heeft verzameld over de jaren heeft hij velen klanten uit heel Nederland geholpen

Stop toch eens met dat koi gedoe en ga aan het werk

De liefde voor koi is niet alleen bij Richard gebleven. Toen Makoi nog in de startblokken stond, heeft jongere broer Matthijs meegewerkt aan de verschillende vijverprojecten. Matthijs was zelfs zo enthousiast en ondernemend, dat hij tijdens zijn stage de website aan het bouwen was! “Stop toch eens met dat koi gedoe en ga aan het werk” klonk dan ook niet onbekend.

De garage werd te klein

Na enkele jaren vanuit zijn garage te hebben verkocht, werd deze toch echt te klein voor de toenemende vraag. De eerste Makoi winkel al snel een realiteit. Aan de Netelhorst 8 te Hattem hebben wij 16 jaar lang de koihobby mogen beleveren en geweldige vijverprojecten mogen begeleiden

 

We waren inmiddels zo succesvol geworden, dat we in 2011 een eigen pand hebben laten bouwen. U raadt het al, aan de Duurzaamheidstraat te Hattemerbroek! Hier zijn wij nog steeds met trots gevestigd.

In dit prachtige pand hebben we ook het allerhoogst haalbare gehaald in de koi scene! 3 maal Grand Champion en 3 maal Supreme Champion. Hier zijn we ook erg trots op!

MPF: for crystal clear pond water

In 2015 hebben wij dochterbedrijf MPF opgericht. Zij bouwt in eigen beheer trommelfilters, combifilters en Biodrum Rotators voor winkeliers en groothandels. Wij beschikken over een klein team aan technische toppers voor de bouw van de filters.

MPF is tot een concept gekomen dat voldoet aan de maximale kwaliteitseisen. Dat maakt MPF trommelfilters niet alleen innovatief, maar ook duurzaam en betrouwbaar! Dat is zeker een bezoekje aan de website waard!

 

Elke zaterdag (m.u.v. vakanties en feestdagen) is de fysieke Makoi winkel geopend. Sjaak en Herman staan voor u klaar en dragen graag hun steentje bij! Zij waren ook al betrokken bij Makoi sinds het begin en hebben door de jaren heen veel ervaring en kennis vergaard. Ook zijn wij zelf regelmatig aanwezig om u te voorzien van deskundig advies.

Bent u opzoek naar een trommelfilter, een mooie vijver of prachtige koi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet,

Matthijs en Richard van Hulst

[email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »