Terug

Onderhoud vijver en filtersystemen

Professioneel Onderhoud voor Uw Vijver en Trommelfilter

Bij Makoi zijn we gepassioneerd over het behoud van de schoonheid en functionaliteit van uw vijver en trommelfilter. Ons toegewijde onderhoudsteam staat klaar om al uw onderhoudsbehoeften te vervullen, zodat u zorgeloos van uw vijver kunt genieten.

Waarom kiezen voor ons onderhoudsteam?

  1. Deskundigheid: Ons onderhoudsteam bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met alle aspecten van vijver- en filteronderhoud. Ze hebben de kennis en vaardigheden om uw apparatuur optimaal te laten presteren.
  2. Efficiëntie: We begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we ernaar om onze onderhoudsdiensten snel en efficiënt uit te voeren, zodat u kunt genieten van een goed onderhouden vijver zonder langdurige onderbrekingen.
  3. Flexibiliteit: We bieden verschillende onderhoudsprogramma's aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu kiest voor jaarlijks, halfjaarlijks of kwartaalonderhoud, wij passen ons aan uw schema aan.

Jaarlijks of twee keer per jaar plannen wij onderhoudsbezoeken in. Tijdens deze bezoeken inspecteren we de algehele staat van uw vijver, plegen wij onderhoudt aan uw trommelfilter en indien nodig voeren we reparaties uit om ervoor te zorgen dat alles optimaal blijft functioneren.

Waarom onderhoud aan uw filtersysteem of vijver?

Hoewel uw aankoop gedekt is door garantie voor bepaalde onderdelen, is het belangrijk om te benadrukken dat periodiek onderhoud essentieel is voor het behoud van de prestaties op lange termijn.

Onderhoud aan uw trommelfilter systeem is cruciaal om de efficiëntie en levensduur van het filtratieproces van uw vijver te waarborgen. Trommelfilters spelen een sleutelrol in het verwijderen van zwevende deeltjes uit het vijverwater, waardoor het water helder en gezond blijft. Zonder regelmatig onderhoud kunnen deze filters verstopt raken, waardoor de doorstroming vermindert en de waterkwaliteit afneemt. Dit kan leiden tot een verminderde zuurstofconcentratie in het water, wat schadelijk is voor vissen en planten. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat uw systeem efficiënt blijft werken, wat energiekosten bespaart en dure reparaties voorkomt. Kortom, door uw trommelfilter goed te onderhouden, verzekert u zich van een prachtige, levendige vijver met minimale inspanning en kosten op de lange termijn

Neem contact op met ons onderhoudsteam

Wilt u het onderhoud van uw vijver en of trommelfilter in ervaren handen leggen? We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, een onderhoudsplan op maat te maken of een afspraak in te plannen die past bij uw behoeften en schema.

Tarieven excl. btw:
Tot 20km € 65,00
Tot 50 km € 85,00
Meer dan 50km €0.70 per km
Reisuren €38.50/uur
Arbeidsloon €55/uur

Neem contact op voor een onderhoudsovereenkomst

Makoi Drum Service

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »