Terug

Tancho

Op zoek naar Japanse koi? Bekijk hier alle Tancho Showa Jumbo Tosai van de vooraanstaande koi kweker Isa. Deze kweker vele prijzen weten te behalen op de All Japan Combined Nishikigoi Show en diverse andere koishows in Japan.

Filters

Tancho

Men denkt vaak dat de Tancho een van de duurste koi is die er te koop is, maar dat is niet helemaal juist. De Tancho is een zeer geliefde koi en veel koi liefhebbers wensen deze koi in hun vijver. De Japanse vlag is een witte vlag met een rode stip, het symbool voor Japan. De tancho dankt zijn naam aan deze vlag. Een Tancho Kohaku is een witte koi met een rode vlek op het hoofd. Er mag verder geen rood op het lichaam zitten. De rode stip moet midden op het hoofd zitten en mag niet over de ogen komen. Het liefst moet deze stip zo rond mogelijk zijn. Toch zien we ook andere rode vormen die erg in trek zijn, b.v. ovaalvormig, hartvormig of ruitvormig. Naast de Tancho Kohaku zijn er ook nog Tancho Sanke en Tancho Showa

 

Al meer dan 25 jaar koispecialist van midden Nederland. Bekijk hier ons aanbod Kohaku koi. Kom naar onze koiwinkel en bekijk onze koi!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »