Terug

Nanobubble Generator

Een Nanobubble Generator is een Filtersysteem voor grote waterpartijen, koivijver, zwemvijver, natuurvijver etc. Het apparaat injecteert biljoenen zuurstofrijke nanobubbels in het water. Nanobubbels bieden een langdurige, kostenefficiënte oplossing voor

Filters

Nanobubble Generator

NANOBUBBLE GENERATOR
Wordt uw vijver of meer geplaagd door blauwalgen of draadalgen? Als alternatief voor traditionele chemicaliën/algiciden en beluchtingsmethodes injecteert de Nanobubble Generator biljoenen
zuurstofrijke nanobubbels in het water. Deze nanobubbels laten bijna al hun zuurstof gelijkmatig oplossen in de gehele waterkolom, ongeacht de diepte, en dringen door tot in de sliblaag.

Ze leveren een niet chemisch oxidatiemiddel dat in staat is om algencellen en giftige stoffen te vernietigen, de groei van de biofilm te verminderen en schadelijke ziekteverwekkers te onderdrukken, zelfs in warm water. Het is ook bewezen dat ze het oxidatie-reductie-potentieel (ORP) in water veilig verhogen, aanzienlijk hoger dan wat met traditionele methoden kan worden bereikt.


Nanobubbels bieden een langdurige, kostenefficiënte oplossing voor het onderhoud en de verbetering van waterpartijen met een eenvoudig, aan de wal gemonteerd, plug & play 230V systeem dat in slechts enkele uren kan worden geïnstalleerd!

WAT ZIJN NANOBUBBELS?
Nanobubbels zijn 2500 keer kleiner dan een korrel keukenzout en onzichtbaar voor het blote oog. Nanobubbels blijven voor lange tijd in het water bewegen en werken als een batterij die continu zuurstof levert aan de gehele waterpartij. Naarmate er zuurstof wordt verbruikt, geven de nanobubbels meer zuurstof af in oplossing, waardoor het gehalte aan opgeloste zuurstof op peil blijft. De Nanobubble Generator biedt de hoogste bewezen zuurstofoverdrachtssnelheid in de beluchtingsindustrie, met meer dan 86% rendement in zuurstofoverdracht bij standaard omstandigheden bij slechts een halve meter onderdompeling.

Een Nanobubble Generator injecteert de biljoenen zuurstofrijke nanobubbels in het water. Deze nanobubbels laten bijna al hun zuurstof gelijkmatig oplossen in de gehele waterkolom, ongeacht de diepte, en dringen door tot in de sliblaag. Ze leveren een niet chemisch oxidatiemiddel dat in staat is om algencellen en giftige stoffen te vernietigen, de groei van de biofilm te verminderen en schadelijke ziekteverwekkers te onderdrukken, zelfs in warm water. Het is ook bewezen dat ze het oxidatie-reductie-potentieel (ORP) in water veilig verhogen, aanzienlijk hoger dan wat met traditionele methoden kan worden bereikt.


Nanobubbels bieden een langdurige, kostenefficiënte oplossing voor het onderhoud en de verbetering van waterpartijen met een eenvoudig, aan de wal gemonteerd, plug & play 230V systeem dat in slechts enkele uren kan worden geïnstalleerd!

MICRO-DOSIS OZON
Elke Kingfisher Nanobubble Generator is uitgerust met een geïntegreerde micro-ozon generator. Deze
kleine hoeveelheid ozon wordt samen met de nanobellen in het water opgelost om de waterkwaliteit
te verbeteren door een mild-oxidatief milieu te creëren. Samen met de nanobubbels, verbetert het
ozongas de waterkwaliteit nog verder.

KENMERKEN & VOORDELEN
• > 86% standaard zuurstof overdracht efficiëntie
• Gelijkmatige zuurstofverrijking van de gehele waterkolom
• Vermindert de recycling van voedingsstoffen
• Verbeterde waterkwaliteit en helderheid
Nanobubbel Microbubbel Ultrajne/
Grove Bubbel
Fijne Bubbel
• 100 nm formaat luchtbelletjes
• >1 miljard nanobubbles / ml
• Eenvoudig te installeren
• <57 dB (op 1 meter)

DE VOORDELEN VOOR VIJVERS EN MEREN
Bevordert de totale ecosysteem gezondheid
• Bevordert gunstige bacteriën en benthische organismen in / nabij sliblaag
• Bevorderen van de gezondheid van vissen en hogere organismen
• Vermindert insectenpopulaties door organische slib af te breken Nutriëntencontrole
• Stopt fosfaat afgifte door de aerobe vertering van bodemslib te bevorderen
• Vermindert biologisch beschikbare stikstof en fosfaat in de waterkolom
• Verbeterde waterkwaliteit en helderheid
• Vermindert organisch materiaal in de sliblaag via aerobe afbraak
• Verwijdert stank door geurstoffen te behandelen en aerobe
• Vermindert troebelheid en verbetert de diepte helderheid

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »