Terug

Periodiek onderhoud

We hopen dat u geniet van uw recente aankoop van uw trommelfilter, en dat deze voldoet aan uw verwachtingen. We willen u graag voorzien van enkele belangrijke onderhoudsinstructies om ervoor te zorgen dat uw product optimaal blijft presteren.

Hoewel uw aankoop gedekt is door garantie voor bepaalde onderdelen, is het belangrijk om te benadrukken dat periodiek onderhoud essentieel is voor het behoud van de prestaties op lange termijn. In dit geval adviseren we u om:

* Eens per maand (minimaal 1x per kwartaal) de olie van de tandwielkast van de motor te verversen of bij te vullen.Regelmatig olie verversen of toevoegen zal de levensduur van uw product verlengen en ervoor zorgen dat het blijft functioneren zoals bedoeld. Dit eenvoudige onderhoudsritueel kan helpen om mogelijke problemen te voorkomen en de betrouwbaarheid te waarborgen.

 

* De besturing zal eens in de 3 jaar moeten worden gecontroleerd op gebreken. Elektronica kan na verloop van tijd slijten of verouderen, waardoor de prestaties kunnen verminderen of zelfs storingen kunnen optreden. Door regelmatig onderhoud uit te voeren en apparaten indien nodig te vervangen, kunt u ervoor zorgen dat uw elektronica betrouwbaar blijft en goed blijft functioneren. We raden aan om een professionele inspectie uit te voeren om eventuele problemen tijdig te identificeren en op te lossen. Zo kunt u blijven profiteren van de nieuwste technologieën en optimale prestaties behouden.

 

* We adviseren om de motor van uw trommelfilter eens in de drie jaar te laten controleren op mogelijke gebreken. De motor is een cruciaal onderdeel van het filtratiesysteem en regelmatige inspecties kunnen helpen om eventuele problemen tijdig te identificeren en te verhelpen. Bovendien raden we aan om de motor eens in de vijf jaar te overwegen voor vervanging, zelfs als er geen directe problemen zijn. Door de motor periodiek te vernieuwen, kunt u de betrouwbaarheid van uw trommelfilter op lange termijn waarborgen en mogelijke storingen voorkomen. Ons onderhoudsteam staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen van deze controles en eventuele vervangingen, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw filtratiesysteem.

 

* Regelmatig (minimaal 1x per maand) de siliconen afdichting van de trommel te smeren met MPF Lubricant. Door de siliconen seal regelmatig te smeren, blijft deze soepel en elastisch, wat de levensduur en effectiviteit van uw trommelfilter verlengt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het onderhoud van uw trommelfilter en het verkrijgen van het juiste smeermiddel voor uw afdichting. We helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw filtratiesysteem optimaal blijft functioneren.

 

* Waterkering tussen as en Motor minimaal 1x per 2 jaar: Een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw trommelfilter is het regelmatig vervangen van de oliekering. minimaal 1 keer in de 2 jaar. Dit kritische component zorgt ervoor dat er geen water via de as bij de motor kan komen. Dit draagt bij aan het efficiënt functioneren van het filter en voorkomt lekkage die de werking van het systeem kan verstoren.

 

*Regelmatig controleren van de vlotter. De vlotter speelt een cruciale rol bij het spoelen van uw trommelfilter. We adviseren daarom om de vlotter eens in de drie jaar te vervangen om ervoor te zorgen dat uw trommelfilter blijft functioneren zoals bedoeld. Regelmatige controle en vervanging van de vlotter helpen mogelijke storingen te voorkomen en dragen bij aan een probleemloze werking van uw trommelfilter. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het onderhoud van uw trommelfilter en voor het verkrijgen van vervangende onderdelen indien nodig. We staan klaar om u te ondersteunen bij het behoud van uw filtratiesysteem voor een optimale werking.

 

*Het is van essentieel belang om de motor van het trommelfilter altijd droog op te stellen. Indien de motor wordt blootgesteld aan natte/regenachtige omstandigheden, kan dit ernstige schade veroorzaken en de levensduur van het product aanzienlijk verkorten. Zorg ervoor dat er altijd een kap over de motor is gemonteerd zodat regenwater geen kans heeft om in de motor te dringen. Het negeren van deze instructie kan leiden tot het vervallen van de garantie op het trommelfilter.

 

Als u verdere vragen heeft over het onderhoud van uw product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.
Bedankt voor uw aandacht en zorg voor uw aankoop. We waarderen uw vertrouwen in ons product.

Garantie:

Al onze MPF of Ilex trommelfilters vallen 2 jaar onder garantie. Dit betekent dat eventuele gebreken of storingen als gevolg van fabricagefouten of defecte materialen snel en kosteloos worden opgelost. We staan achter de kwaliteit van onze producten en willen ervoor zorgen dat u een bevredigende ervaring heeft met deze producten.

Echter, we willen verduidelijken dat hoewel de producten zelf onder garantie vallen, de arbeidskosten die gepaard gaan met eventuele reparaties of vervangingen niet zijn inbegrepen.

Onderhouds team:

We hebben een toegewijd onderhoudsteam verspreid over Nederland en België dat gespecialiseerd is in het onderhoud van trommelfilters. Of u nu in Amsterdam of Antwerpen bent, ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw trommelfilter in optimale conditie blijft. Onze ervaren technici zijn uitgerust met de juiste kennis en gereedschappen om periodiek onderhoud uit te voeren, eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw filtratiesysteem soepel blijft werken. Neem vandaag nog contact met ons op om een onderhoudsafspraak te plannen en uw vijver in topconditie te houden!

CONTACT

We staan achter de kwaliteit van onze producten die wij verkopen en willen ervoor zorgen dat u een bevredigende ervaring heeft met deze producten.

Hoewel de producten zelf onder garantie vallen zijn de arbeidskosten die gepaard gaan met eventuele reparaties of vervangingen niet inbegrepen.
Deze kosten zijn gebaseerd op de afstand tussen ons kantoor en uw adres.

Tarieven excl. btw:
Tot 20km € 65,00
Tot 50 km € 85,00
Meer dan 50km €0.70 per km
Reisuren €38.50/uur

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »