Terug

EPDM Vijverfolie | Rubber folie EPDM-vijvers en zwemvijvers

Rubber folie voor EPDM-vijvers en zwemvijvers. Online EPDM vijverfolie kopen? Ons EPDM rubber is speciaal geschikt voor vijvers. Bestel online EPDM vijver folie.

Filters

EPDM Vijverfolie | Rubber folie EPDM-vijvers en zwemvijvers

EPDM vijverfolie kopen? Bestel hier EPDM vijver folie op maat! EPDM vijverfolie wordt gebruikt als een waterdichte bodemafdichting van KOIvijvers, siervijvers, tuinvijvers en zwemvijvers. EPDM wordt ook toegepast in waterpartijen op golfterreinen, op kantoorparken en bij recreatieparken. Een unieke eigenschap van EPDM is sterkte in combinatie met elasticiteit. Hierdoor volgt het materiaal de bodem van uw vijver en kunt u verschillende dieptes en zones aanbrengen voor bijvoorbeeld waterplanten. EPDM vijverfolie is dus zeer geschikt voor diverse vijvervormen en randafwerkingen. PVC-buizen, slangen en (houten) palen kunnen netjes en waterdicht in- en afgewerkt worden. EPDM is tot ± -45 ºC vorstbestendig en kan ook onderling verlijmd worden. Het kan tevens verlijmd worden met steen, beton en hout.

EPDM vijvers

Ons EPDM is speciaal geschikt voor vijvers. Het bevat geen voor kwetsbare vissen en schaaldieren schadelijke additieven. Gebruik daarom ook nooit EPDM dakbedekking voor uw vijver. EPDM vijver folie is bestand tegen de de meeste worteldoorgroei. Let wel op met riet en bamboe. Houd deze planten (en de uitlopers) altijd buiten je EPDM vijver. De sterke uitlopers kunnen namelijk de folie beschadigen.

EPDM vijverfolie bevat geen giftige stoffen

Zoals hierboven beschreven bevat speciale EPDM vijverfolie geen giftige stoffen zoals agressieve weekmakers en brandvertragende zware metalen. Uw vissen en planten kunnen daarom ook direct uitgezet worden in uw nieuwe EPDM vijver. In tegenstelling tot PVC vijverfolie is EPDM 100% UV- en ozonbestendig. Hierdoor kan het ook toegepast worden in een locatie met veel zon.

EPDM vijverfolie op maat

EPDM vijverfolie op maat bestellen? U kunt bij ons een kant en klare liner bij ons op maat laten bestellen. De hoogwaardige kwaliteit wordt nog eens benadrukt door een materiaalgarantie van 10 jaar.

EPDM-vijver folie voorbeeld 1

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,5 / 5 - 69 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »