Terug

Ogawana Mix Pro | 3kg

 • Ogawana Mix Pro | 3kg
 • Ogawana Mix Pro | 3kg

  OGAWANA PRO: DE NUMMER 1 IN KOIVOER!

  OGAWANA IS DOOR ONZE JARENLANGE ERVARING IN KOI EN KENNIS OP VOERGEBIED SAMENGESTELD IN SAMENSPRAAK MET EEN VAN DE BESTE VOERFABRIKANTEN UIT EUROPA.

  € 49,95

  • Specialist in koi en trommelfilters
  • Scherpe prijzen
  • Maatwerk filters
  • 25 jaar ervaring
  Placeholder4,8

  Onze beoordelingen

  “Mooie zaak veel keus en kundig personeel.”

  Productomschrijving

  Ogawana Mix Pro | 3kg

  OGAWANA  PRO: DE NUMMER 1 IN KOIVOER!

   

  OGAWANA IS DOOR ONZE JARENLANGE ERVARING IN KOI EN KENNIS OP VOER GEBIED SAMENGESTELD IN SAMENSPRAAK MET EEN VAN DE BESTE VOER FABRIKANTEN UIT EUROPA.

  WE HEBBEN ALLE KENNIS EN KUNDE SAMENGEBRACHT IN DRIE VOER SOORTEN:

  OGAWANA MIX PRO MET CHORELLA

  Wat is chlorella
  Chlorella betekent letterlijk "klein groen blaadje", en werd in 1890 ontdekt door de Nederlandse microbioloog M.W. Beijerinck. Het is een eencellige zoetwateralg die tot de algenfamilie van de Eukaryoten behoort, en het heeft geen wortel, stam of blad zoals andere plantsoorten. Dit microscopisch kleine plantje heeft een felgroene kleur dankzij de stof chlorofyl die rijkelijk in de alg aanwezig is. Er bestaan verschillende soorten chlorella, maar de meest gebruikte typen die in voedingssupplementen worden gebruikt zijn de Chlorella Vulgaris en de Chlorella Pyrenoidosa.

  Waarom chlorella zo bijzonder is.
  Chlorella barst van de gezonde voedingsstoffen; het is onder meer rijk aan vitamines, mineralen, vezels, nucleïnezuren, essentiële aminozuren, enzymen, eiwitten, het fytonutriënt chlorofyl, echinenone en carotenoiden zoals astaxanthine, canthaxanthine, flavoxanthine, loraxanthine, neoxanthine, xanthofyl en violaxanthine. Maar een van de meest bijzondere eigenschappen van chlorella is dat het een krachtige reinigende werking in het lichaam heeft.

  Chlorella heeft een vezelachtige mucopolysacharide membraanwand die giftige stoffen aan de chlorella bindt maar gezonde voedingsstoffen met rust laat. Chlorella is daardoor een krachtige en tevens ‘slimme' natuurlijke ontgifter.

  Chorella is rijk aan chlorofyl, een natuurlijke reinigende stof die helpt om de darmen te reinigen, het bloed te zuiveren en die het lichaam in staat stelt om zuurstof efficiënter op te nemen. Ook helpt chlorofyl bij het verwijderen van giftige stoffen zoals schimmels en verdelgingsmiddelen. Bovendien bevat chlorofyl magnesium, dat de hersenen en het zenuwstelsel stimuleert en beschermt tegen het opslaan van giftige stoffen in het centrale zenuwstelsel.

  Chlorella bevat het fytonutriënt sporopollenine, een stof die neurotoxisch afval beter aan zich bindt dan enige andere natuurlijke stof. Het is in staat om behalve zware metalen waaronder kwik, lood, nikkel en aluminium ook biogiffen zoals tuberculose, ziekte van Lyme, tetanus en schimmels op een natuurlijke manier uit het lichaam te verwijderen. Bovendien filtert het xenobiotica uit het lichaam, zoals fytaten, dioxines, pesticiden en industrieel afval, en is het in staat om conserveringsmiddelen en kunstmatige smaak- en kleurstoffen af te voeren uit het lichaam.

  Chlorella prikkelt het natuurlijke reinigingsmechanisme in het lichaam door het glutathion-gehalte te verhogen. Glutathion verwijdert vrije radicalen in het lichaam en verhoogt de antioxidanteigenschappen van vitamine C en E. Als de glytathionwaarden in het lichaam te laag zijn ben je minder goed in staat om met stress om te gaan en giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen. Aan de hand van talloze onderzoeken in Amerika en Europa is wetenschappelijk aangetoond dat chlorella zich bindt aan zware metalen en andere giftige stoffen. Vooral in Japan heeft men al decennia lang veel interesse in de ontgiftende eigenschappen van chlorella (b.v. Ichimura, 1973 en Horikoshi, 1979).

  Andere gezondheidsvoordelen van chlorella
  Chlorella is niet alleen bekend als natuurlijk detox-supplement, het heeft ook veel andere gezondheidsvoordelen omdat het zo rijk is aan gezonde voedingsstoffen. Chlorella helpt ook bij een gezonde spijsvertering; het zorgt via de eiwitten voor een meer gebalanceerde bloedsuikerspiegel, het gaat constipatie tegen en ondersteunt de gezonde bacteriën en darmflora waardoor candida minder snel een kans krijgt zich te ontwikkelen.

  De belangrijkste voordelen kort samengevat
  - Bevat hele hoge waarden aan eiwitten
  - Bevat alle 8 essentiële aminozuren
  - Zorgt voor goede gezonde darmen en spijsvertering
  - Ondersteunt de regulering van je bloedsuikerspiegel
  - Ondersteunt de zuur- basebalans in je lichaam
  - Ondersteunt de hormoonbalans in je lichaam
  - Helpt ontstekingen aan te pakken en te voorkomen
  - Pakt virale en bacteriële infecties aan
  - Bevat alle vitaminen met uitzondering van vitamine D
  - Stimuleert de reinigende werking van je lever

   

  MIX PRO, COLOR PRO EN GROWER PRO

   

  DEZE DRIE VOERSOORTEN ONDERSCHEIDEN ZICH MET ANDERE VOERSOORTEN DOOR EEN HOOGWAARDIGE BASIS KORREL TE COMBINEREN MET  EXTRA BESTANDDELEN ZOALS: 

   

  Beta Glucanendie de belangrijkste immuniteitscellen activeren en zo het metabolisme en de weerstand van de Koi verbeteren.

   

  Knoflook: Knoflook is een rijke bron van Vitamine A, B1, B2, B3 en C. Het toevoegen van knoflook aan het voer zorgt voor een zuiverende werking van de darmen, een antibacteriele werking. Dit heeft als voordeel een verhoogde vitaliteit, weerstand en darmflora van uw Nishikigoi. 

   

  Propolisheeft een positieve invloed op het afweersysteem in het algemeen en op de lever, het immuniteitssysteem, het zelfreinigende vermogen van het lichaam, het tegengaan en het genezen van buikwaterzucht, vinrot, de ontwikkeling van de beenderen en de huidkwaliteit.

   

  Montmorilloniet klei: De toevoeging van calcium montmorriloniet klei aan het voer zorgt voor het verwijderen van schadelijke toxine uit het lichaam en verbetert de spijsvertering van de vis.

  Astaxanthine garandeert een intense kleuring van koi's zonder dat de witte schubben verkleuren, wat een contrastrijke tekening oplevert. Astaxanthine is chemisch verwant aan caroteen (in wortels) en vitamine A en behoort tot de groep van de carotenoïden. Astaxanthine is bovendien een sterk anti oxidant, met functies vergelijkbaar aan vitamine E en beschermt de vissen tegen de schadelijke invloed van UV licht. 

   

  Vitamine B2. Vitamine B2 of Riboflavine is de stressvitamine. Het zorgt er voor dat de Koi situaties die stress kunnen veroorzaken beter aankan. Ondersteunt ook de opbouw van spieren en slijmhuid. Zorgt voor de afbraak van koolhydraat, eiwitten en vetten.

  Vitamine B3. Helpt bij de energieproductie en bevordert de werking van het zenuwstelsel.

  Vitamine B6. Vitamine B6 of Pyridoxine zorgt samen met vitamine B11 en B12 voor de opname van ijzer door het lichaam en deze vitamine is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen. Deze drie vitaminen zorgen ook voor een goede werking van het zenuwstelsel en zijn betrokken bij het aminozuurmetabolisme. Daarbij met name weerstand verhogend.

  Vitamine B12. Vitamine B12 of Cobalamine zorgt samen met vitamine B6 en B11 voor de opname van ijzer door het lichaam en het is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen. Een tekort aan deze vitaminen kan leiden tot bloedarmoede. Deze drie vitaminen zorgen ook voor een goede werking van het zenuwstelsel en zijn betrokken bij het aminozuur.

  Vitamine E: Stimuleert vorming vruchtbaarheidshormonen. Om anti-oxidante kettingreacties te voorkomen. Het zorgt dat de cellen niet kapot kunnen worden gemaakt door een of andere reactie. 

  Vitamine H: (Biotine) Stimuleert de groei

  Vitamine C: Voor opbouw skelet. Verbeterd weerstand en Vervorming van de kieuwen en vatbaarheid voor ziekten

  Verzending en retour

  Verzending en retour

  Nadat je order betaald is zullen wij de door jou bestelde producten versturen. Dit gebeurt middels PostNL, DHL of DPD. De kosten voor verzenden van producten onder de €50,- zijn €6,95. Bestel je producten met een order bedrag van boven de €50,-

  Meer informatie

  dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Bij producten zwaarder dan 25kg, of pallet size zijn de kosten vanaf 49,00. U wordt hier over geïnformeerd. In beide gevallen ontvang je van ons een Track & Trace nummer.

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Ogawana Mix Pro | 3kg

   Ogawana Mix Pro | 3kg

   € 49,95

   Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »