Terug

Vijver opstart bacteriën set voorjaar

Levertijd 3-5 werkdagen

  !!Voorjaarsactie!! Voor het opstarten van alle vijvers in het voorjaar! Super set aanbieding. Alles wat uw vijver nodig heeft om weer tot leven te komen.

  € 67,85 € 47,50

  • Specialist in koi en trommelfilters
  • Scherpe prijzen
  • Maatwerk filters
  • 25 jaar ervaring
  Placeholder4,8

  Onze beoordelingen

  “Mooie zaak veel keus en kundig personeel.”

  Productomschrijving

  Vijver opstart bacteriën set voorjaar

  DE BESTE OPSTARTBACTERIËN

   

  SUPER SET AANBIEDING

  1 X MPF Enzym Feed

  1 X MPF Pond Booster

  1 X MPF Micro Bacteria

   

  Normaal €67.85!!

  VOORJAAR OPSTART SET AANBIEDING

   NU VOOR MAAR € 47.50

  ********************************

  MPF Pond Booster

  voor het opstarten van vijvers is een hoogwaardig opstart- en onderhoudsmiddel voor alle typen vijver/filters. Na toevoeging van de Pond Booster doen de micro-organismen hun nuttige werk. De nodige mineralen en enzymen zorgen ervoor dat de bacteriën zich makkelijker kunnen ontwikkelen. De verschillende bacteriestammen bestrijden organisch slip en breken ammonia en nitriet af. Met dit product is de leefomgeving voor uw Koi gegarandeerd geoptimaliseerd met mooi, helder en gezond vijverwater.

  DOSERING:

  30ml per 1.000 liter vijverwater. Verdeel de Pond Booster over het water of aanwezig filtermedium. Vervolgens integreet dit slimme product in het filtermateriaal.

  Bewaar het product op een koele en donkere plek.

  Gebruiksadvies:

  Dosering per 10.000 liter vijverwater: 100 gram Micro Bacteria, 100 ml Pond Booster en 100 ml Enzym Booster.

  ***************

  MPF Enzym Feed voor het opstarten van vijvers

  Voor het opstarten van bewegend bed filters die achter hoogwaardige trommelfilters staan in combinatie met MPF Micro bacteria en MPF Pond Booster

  In de praktijk blijkt dat er verschillende trommelfilters zo enorm goed hun werk doen, dat er desondanks in de volgende stap van de filterlijn, de nitrificatie niet goed op gang komt. Puur en alleen doordat in het begin de trommel teveel voedingsstoffen voor de bacteriën tegen houdt. Noodgedwongen worden er dan vaak bypasses gemaakt zodat de filter toch weer wat grof vuil te verwerken krijgt. En derhalve de hoogwaardige trommel niet optimaal gebruikt wordt.

  Speciaal voor dit probleem hebben wij in samenwerking met een bacterieleverancier MPF Enzym Booster. Deze zorgen voor een razend snelle huisvesting van de autotrofe bacteriën en zorgt daarnaast voor gezond en helder water

  Indien u deze Enzym Booster combineert met Healthy Pond en Micro Bacteria staat niks u meer in de weg om gezond uw vijver en filter te starten en te onderhouden. Om op die wijze van uw gezonde vissen en vijverwater te kunnen genieten.  Uiteraard is de Enzym Booster ook prima te gebruiken voor gewone filters.

  Gebruiksadvies:

  Dosering per 10.000 liter vijverwater: 100 gram Micro Bacteria, 100 ml Pond Booster en 100 ml Enzym Booster.

  Verdeel dit over het aanwezige filtermedium. Vervolgens integreren deze producten in het filtermateriaal. Bewaar het product op een koele plek.  

  Gebruiksadvies:

  Dosering per 10.000 liter vijverwater: 100 gram Micro Bacteria, 100 ml Pond Booster en 100 ml Enzym Booster.

  *****************************

  MPF Micro Bacteria

  Voor het opstarten van bewegend bed filters die achter hoogwaardige trommelfilters staan in combinatie met MPF Pond Booster en MPF Enzym booster

  Werking:

  De cysten van de Micro Bacteria barsten open waarbij de sporen vrijkomen. De sporen bestaan uit een cortex schil met daarin genetisch materiaal. Wanneer de cortex openbreekt komt het genetisch materiaal naar buiten in de vorm van heterotrofe bacteriën. Deze heterotrofe bacteriën (Bacillis Subtillis sp.p.) gaan groeien. De groeisnelheid is afhankelijk van de aanwezige voedingsbodem en de omgevingstemperatuur. Vervolgens scheiden de bacteriën verschillende enzymen en EPS af. De EPS zet zich o.a. af op het dragermateriaal in het biologisch filter en aan de vijverwanden. Speciaal geselecteerde bacteriestammen om moving bed filters sneller te laten opstarten.

  Gebruiksadvies bij combifilter/biodrum trommelfilters:

  Dosering per 10.000 liter vijverwater: 100 gram Micro Bacteria, 100 ml Pond Booster en 100 ml Enzym Booster.

   

   

  Verzending en retour

  Verzending en retour

  Nadat je order betaald is zullen wij de door jou bestelde producten versturen. Dit gebeurt middels PostNL, DHL of DPD. De kosten voor verzenden van producten onder de €50,- zijn €6,95. Bestel je producten met een order bedrag van boven de €50,-

  Meer informatie

  dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Bij producten zwaarder dan 25kg, of pallet size zijn de kosten vanaf 49,00. U wordt hier over geïnformeerd. In beide gevallen ontvang je van ons een Track & Trace nummer.

  Reviews

  Gerelateerde producten

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Vijver opstart bacteriën set voorjaar

   Vijver opstart bacteriën set voorjaar

   € 67,85 € 47,50

   Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »