Terug

Koihunting Oktober 2019

  • 17 / 10 / 2019 0
Koihunting Oktober 2019

Zaterdag 19 oktober vertrekken we weer naar Japan om de mooiste koi te selecteren!

 

De eerste week zullen we de beste kwekers in het Noorde bezoeken en de tweede week zullen we in het Zuiden van Japan de mooiste koi selecteren.

In het zuiden worden de kwekers Momotaro, Sakai FF, Omosako etc. bezocht.

In het Niigata gebied gaan we weer onze bekende kwekers bezoeken zoals, Torazo, Dainichi, Hirasawa, Miyatora Oofuchi etc.

Bent u op zoek naar die ene koi laat het ons weten en wij gaan voor u opzoek! Het enige wat we van u nodig hebben is het budget, soort Koi, eventuele kweker, leeftijd, kwaliteit, lengte.

Wij zullen u vanuit Japan middels e-mail en/of eventueel Whatsapp berichten over de gevonden Koi die voldoet aan uw zoekopdracht. Mocht de Koi niet aan uw zoekopdracht voldoen, dan zullen wij opnieuw vrijblijvend opzoek gaan voor u.

-----------------

dag 1:

Vandaag de eerste dag in Japan. We hebben bij maruhiro een mooie nissai mix weten te bemachtigen. Bij yagenji een 75cm showa gekocht met een prachtige bouw. En onze klanten hebben prachtige Hi utsuri,karashi en Yamabuki gekocht. Gefeliciteerd met deze mooie aankopen!

 

-------------

Koihunt dag 2:

Prachtige aankopen vandaag bij Isa: Nissan Tancho kohaku, tancho showa en 2x showa. Incl certificaat.

Bij Miyatora prachtige mix van 46 t/m 52 cm.

Bij Suzusei 20 stuks mix van kohaku, showa, benigoi.

Een Goromo van showkwaliteit bij Oofuchi van 65cm! Wilt u voor een mooie prijs gaan op een koishow dan is dit een grote kanshebber!

 

-----------------------

Dag 3:

Oei oei soms heb je geluk!! bij Hoshikin een paar parels uit de HQ bak weten aan te kopen! ze meten 50-53 cm zijn nissai. 4 showa en 2 kohaku.

Bij Marudoh 4 kohaku's gekocht van 48 - 52 cm. 3 x 3 trap en 1 x maruten kohaku.

Bij Hirasawa een mooie mix van van Asagi, Hi-utsuri, Matsuba en Yamabuki aangekocht.

----------------------------

Dag 4 en 5

afgelopen donderdag was een reisdag richting het zuiden van Japan. Op de tussenstop zijn we bij Nagoshi aangekomen en hebben hier 6 nissai gekocht van 45-55 cm. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Wilt u weten wat ze kosten? WhatsApp ons op 0621623804 of stuur een mailtje naar [email protected]

Na deze mooie aankopen zijn we verder richting het zuiden gereden naar ons Hotel in Hiroshima. Vrijdag hebben we een prachtige dag gehad in de Grote Tempel. Hier hebben we mooie foto's kunnen maken en de sfeer geproefd van Japan.

Op de terugweg zijn we nog naar Momotaro geweest en hebben hier een prachtige showa gebowld. Deze laten we nog even zwemmen omdat we het nog niet eens zijn met de prijs.

Vandaag zijn we naar Omosako geweest en hebben hier 4 HQ Shiro Utsuri uitgezocht. Onze klant Jan heeft hier ook een prachtige Shiro weten te bemachtigen. Gefeliciteerd Jan met deze mooie aankoop!

---------------

Dag 6

Vandaag bij Oyama prachtige unieke ginrin ochibas aangekocht. 1 ervan zal een zeer hoge kans maken als most unique op de koishows.

Tevens hebben we de optie die we bij Hirasawa hadden voor een Show Quality Hi Utsuri van 70cm vandaag ook aangekocht. een prachtige verschijning en deze zal het erg goed doen op koi shows in Europa!

Bij Takigawa hebben we een hele mooie sanke gebowld. helaas had deze en kwetsuur want anders was deze ook mee naar nederland gekomen.

--------------------------------

Dag 7:

Vandaag de laatste dag alweer van onze koihunt. We gaan vandaag naar Sakai en taniguchi. We zijn erg benieuwd hoe onze kohaku van vorig jaar de zomer is doorgekomen. ze was vorig jaar 69cm en zijn dan enorm benieuwd hoe ze er nu uit ziet. Nou we kunnen vertellen ze heeft het fantastisch gedaan. Ze meet nu 78 cm en heeft in de breedte ook veel gepakt. Wat een beul van een vis is het geworden!
 
 
Prachtig! We zijn hier ook erg blij mee. Tevens hebben bij Sakai nog 4 HQ koi gekocht. 1x 2 trap kohaku van 2 jaar en 60cm, 1x Tancho Sanke van 63cm en 2 kohaku. 
 
Daarna door naar Taniguchi waar we nog enkele koi hebben zwemmen die we in azukari hadden. ze zijn goed gegroeid en meten nu allemaal rond de 50-55cm. De 2 kohaku die we al 2 jaar hebben zwemmen meet nu 68cm.
 
Morgen vliegen we weer terug naar Nederland helaas.We hebben zeer mooie koi weten in te kopen en zijn er ook erg blij mee. Houd onze Facebook pagina in de gaten wanneer deze mooi koi bij ons binnen komen!
 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,6 / 5 - 92 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »