Terug

Rubber folie EPDM-vijvers, zwemvijvers (1)

Filters

Rubber folie EPDM-vijvers, zwemvijvers

EPDM vijverfolie is een ideaal materiaal voor bodemafdichting van tuin, sier- en KOIvijvers. Tevens is het uitstekend toepasbaar in waterpartijen bij recreatieparken, golfterreinen, kantoorparken, etc. Elasticiteit is het sleutelwoord. Die eigenschap maakt EPDM vijverfolie bijzonder geschikt voor diverse vijvervormen en randafwerkingen. PVC-buizen, slangen en houten palen kunnen moeiteloos worden doorgevoerd en waterdicht ingewerkt. De tot ± -45 ºC vorstbestendige folie is prima onderling te verlijmen als ook op een steen, hout, beton, etc.

Dit vijverfolie is vervaardigd uit milieuvriendelijk EPDM-rubber en speciaal ontwikkeld voor de aanleg van kweekvijvers voor kwetsbare vissen en schaaldieren. Deze unieke folie is bestand tegen worteldoorgroei*. Hierdoor is nagenoeg iedere vorm van oeverplanting mogelijk.

Let u wel op met riet / bamboe buiten de folie. Tegen de nieuwe uitlopers van deze agressieve planten is zelfs epdm vijverfolie niet opgewassen!

EPDM vijverfolie bevat geen giftige stoffen, geen zware metalen en agressieve weekmakers. Vissen en planten kunnen eventueel direct na de aanleg in het water worden uitgezet. De folie is 100% UV- en ozonbestendig, wat het geschikt maakt voor zonrijke locaties. Tevens kunt u een kant en klare liner bij ons op maat laten bestellen.

De hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd door een materiaalgarantie van 10 jaar.

EPDM-vijver folie voorbeeld 1

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ma-koi 4,4 / 5 - 58 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »