Terug

Koihunting dag 3

  • 17 / 12 / 2018 0
Koihunting dag 3

Het is vandaag een bewolkte dag. We rijden als eerste naar Taniguchi voor de vissen die in Azukari hebben gezeten. De meeste hebben een zeer goede ontwikkeling doorgemaakt. De grootste meet nu 56 cm. 

De winnaar van dit Azukari project is een kohaku van 55cm.

Taniguchi vindt dat deze zich het beste heeft ontwikkeld het afgelopen jaar. Het shiroji en beni zijn van hoge kwaliteit. Geweldig om te zien hoe visjes van 18-23 cm zich hebben ontwikkeld tot forse vissen van 50-55 cm met een goede bouw in deze korte tijd. Helaas waren er nog 3 koi in de mudpound die we niet konden fotograferen. Hier krijgen we nog een update van. Tevens geeft Taniguchi nog aan welke er eventueel voor een vergoeding nog een jaar in Azukari mogen blijven zitten. Maar dit horen we later deze week.

Hierbij de resultaten die we konden laten zien vandaag, er missen er helaas nog 3 maar deze krijgt u nog tegoed.

 

 

 

 

 

Hieronder ziet u alvast het filmpje van de 3 bowls voor het Azukari Project 2019. Ze gaan €649,-/st kosten, dit is incl. azukari tot eind mei begin april 2019. In deze periode zal taniguchi laten weten welke in aanmerking komen om ze te laten zwemmen voor een geringe vergoeding tot eind 2019. Indien u interesse heeft kun u alvast een keuze maken. De Tosai kunnen pas gereserveerd worden als de foto's op de site staan of op Facebook.

 

 

 

 

Na 1 uur en 50 minuten rijden zijn we aangekomen bij Omosako en is het prachtig weer geworden. In de bak van de betaalbare 2 jarige vissen is helaas weinig keus meer. Of de huidkwaliteit is goed en mist er sumi aan de linker of rechter kant, of de tekening is goed maar de huidkwaiteit is niet weer niet je van het. Bij de duurdere bakken hebben we wel betere kwaliteit gezien maar hier konden we niet slagen kwa prijs kwaliteit verhouding.

Dus helaas geen aankopen kunnen doen. We hebben nog wat tijd over en hebben besloten om naar de kweker Oyama te rijden. Deze had enige showa zwemmen maar kwamen er niet uit met de prijs om deze te kopen. 

Een 'karige' dag met geen aankopen helaas. 

Overzicht film van deze dag:

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ma-koi 4,4 / 5 - 46 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »